Wat gebeurt er allemaal...

donderdag, april 14, 2005

Lanzarote here we come!

Het is bijna zo ver. Nog drie nachtjes slapen en dan gaan we de warmte opzoeken. Eigenlijk 2,5 nachtjes slapen, want we mogen ons op de prettige tijd van kwart over vier 's ochtends melden op Schiphol. Maar dan heb je nog wel wat aan je dag!!

Dinsdag hadden we op de baan bespreking over het kamp, een aantal atleten gaan voor het eerst mee en weten niet zo goed wat ze moeten verwachten. Nieuwelingen moeten de laatste avond altijd een act opvoeren en vooral Marina maakt zich daar nu al erg druk om. En wij dikken dat natuurlijk graag nog een beetje aan!

Verder moeten er theezakjes, theedoeken, koffie, pakken Knorr, dvd's, pindakaas, stroop, muziek en ghettoblasters mee (die van mij mag thuisblijven!!!), anders komen we de weken niet door. Is ook handig om iets over af te spreken, want anders heb je kans dat je twee weken op alleen pindakaas leeft.

Ik heb er veel zin in, vooral in de warmte! Niet alleen lekker maar ook goed voor mijn rug.

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

tuurlijk gaat ze weer naar het zonnetje!!! hahaha lekker hoor het is je helemaal gegunt!! hopelijk is het er lekekr weer en loop je lekker weer zonder blessures zodat je dit seizoen weer flink kan pieken!!!
enne mocht je met koninginnedag in haarlem zijn....
http://www.aubout.nl we houden weer een giga feestje!

6:18 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home