Wat gebeurt er allemaal...

woensdag, juni 15, 2005

FF snel een berichtje

uit Fatima, Portugal. Fatima is een bedevaartsoord, ja, zo kom je nog eens ergens. De eerste dagen was van een hittegolf weinig te merken, mijn korte broeken konden dus in de tas blijven... Om te trainen was het wel perfect weer en daar gaat het uiteindelijk om. We hebben de wissels gemeten met electronische tijd en hebben goeie tijden neergezet. De baan ligt in een mooi stadion, is keihard en dus snel!!!

Helaas kunnen we morgen niet in het stadion terecht, maar het schijnt dat ze hier ergens een baan verstopt hebben. Gistermiddag zijn we richting strand gegaan, waar we na een lekkere wandeling (en bad voor Daniel) heerlijk verse vis hebben gegeten. Vooraf kregen we tapas, niet alles was herkenbaar, maar gelukkig bleek dat ik het varkensoor heb laten staan!!!

Morgen komt de rest van de ploeg aan, dan zal het wel gedaan zijn met de rust. Hoewel rust, ik ga bijna verlangen naar mijn duiven. Het stikt hier van de zwerfhonden en die krijgen ´s nachts standaard ruzie en doen dan wedstrijdjes wie het hardst kan blaffen. En de eerste kerkdienst begint om 7 uur, dus om kwart over zes staan de meeste mensen op en springen ze onder de douche, altijd fijn in een gehorig hotel!

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

hey anne wat lekker joh in het zonnetje!! geniet er lekker van tussen de trainingen door!!
have fun!

1:35 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home