Wat gebeurt er allemaal...

zaterdag, augustus 14, 2004

Let the games begin!

Gisteravond hebben we pizza's besteld zodat we met z'n allen naar de opening konden kijken. De vijfde pizzeria wilde pas bezorgen hier, we zitten nogal in een uithoek...
Toch wel raar om het stadion op tv te zien en al die mensen die helemaal uit hun dak gingen. Even baalde ik dat we er niet bij waren. Maar onze tijd gaat nog komen!

Gister was geen topdag, Joan moest naar het ziekenhuis omdat ze te veel last van haar voet bleef houden. Er is nu eindelijk een diagnose gesteld. Joan zal tot aan de wedstrijddag niet met ons mee kunnen trainen, ze heeft te veel pijn. Wel zal ze blijven krachttrainen en stabilisatie oefeningen doen.

En de 26 gaat ze gewoon haar blok in, pijn of geen pijn. Ze kan niks stukmaken, het zal alleen iets langer duren totdat ze weer volledig hersteld is. Geen goed nieuws, maar we zijn allemaal blij dat ze wel zal lopen. De wissel van Joan op Jacqueline zit er goed ingebakken, dus we kunnen erop vertrouwen dat die gewoon goed gaat. En ondertussen blijven we natuurlijk de andere wissels verscherpen.

Vandaag "wedstrijdtraining", 4x80m. En dat een paar keer. We trainen pas laat in de middag, in Athene hoeven we ook pas om tien uur 's avonds aan de bak. (Das dus negen uur in Nederland!!!!!!!)

Vanavond gaan we uit eten in Grosseto, het eten hier in het hotel is behoorlijk saai aan 't worden!