Wat gebeurt er allemaal...

zondag, augustus 22, 2004

We zijn er!!!!

Vrijdagavond om acht uur reed de bus het Olympisch dorp binnen. Eindelijk. Ik had een enorme drukte verwacht, overal mensen op straat enzo, maar het was uitgestorven. Na de nodige controles en scannen van de bagage werden we afgezet bij ons verblijf. Onze appartementen zitten vijf minuutjes lopen bij de eetzaal en het internetcafe vandaan. Maar als je toch te lui bent om te lopen kun je ook een pendelbus nemen die elke 2 minuten rijdt.

Elk appartement heeft vier slaapkamers, twee kleine badkamers (met douchekop op heuphoogte...) en een woonkamertje met tafel en stoelen. En, niet onbelangrijk, een tv waarop per zender een andere sport wordt uitgezonden. En airco in alle kamers!!!!!! In Italie was het warm, hier is het heet. Rond een uurtje of acht 's avonds begint het wel af te koelen dus tegen de tijd dat we moeten lopen is het een prima temperatuurtje.

De eetzaal hier is gigantisch, er kunnen vijfduizend mensen in. Je kunt eten wat je wilt, van sushi tot traditioneel Griekse gerechten. Ook is er een Mc Donalds in de eetzaal, die bewaren we nog ff voor na de wedstrijd. Om heel eerlijk te zijn heb ik nog niet echt een enorm "Olympisch gevoel", maar vanavond gaan we naar het stadion, dus dan zal daar wel verandering in komen. We doen vanmiddag ook nog een korte training op de warming up baan.