Wat gebeurt er allemaal...

dinsdag, augustus 09, 2005

Laatste wisseltraining

Gisteren was een goeie dag om onze regenpakken te testen. Het kwam echt met bakken uit de hemel. Weinig zin om te trainen dus. Maar de NOS kwam filmen, dus we moesten er toch aan geloven. Gelukkig kwam Wigert op het briljante idee om dan maar wat in de hal te doen. Het is net zo'n soort hal als in Utrecht, ziet er uit als een gewone "gymvloer" maar je kan er met spikes op lopen.

We waren niet de enigen die bezig waren, de Amerikanen (met o.a. Maurice Greene) moesten nog beslissen wie er mee mag lopen met de estafette en waren voluit aan het knallen. Waarom moeten die mannen toch altijd zo een herrie maken? Als ze met elkaar praten is het zo hard dat de hele hal het hoort. Zal wel typisch Amerikaans zijn maar van mij hoeft het niet. Natuurlijk waren we niet onder de indruk (ok, misschien een klein beetje dan) en huppelden er gewoon lekker tussendoor!

T was wel bok en bokheet in de hal, dus ik stond zwetend voor de camera. Wees maar blij dat er geen "geur tv" bestaat! De NOS zend vlak voor de race een korte reportage uit.

Gelukkig konden we vandaag lekker in de zon trainen. Wel met veel wind, maar das een kwestie van aanpassen. Altijd fijn als een laatste training lekker loopt, zo kunnen we met een goed gevoel de wedstrijd in. Van mij mogen we morgen al lopen!!!