Wat gebeurt er allemaal...

maandag, september 12, 2005

Wat een weekend!

Zaterdag eerst op de fiets door Haarlem. Chantal op een bakfiets, dan moet je maar niet gaan trouwen ;-)
Toen de rest echt serieus begon met zuipen haakte ik af om te gaan werken. 's Avonds zaten de meiden bij de buurman en kon ik nog snel even meeproosten.

Na mijn werk heb ik de meiden weer opgezocht bij cafe Stoffelen. En daarna, ja, toen was het tijd om oude herinneringen op te halen in de Stalker. Nou, dat was eens maar voorlopig heel lang niet meer!!! Allemaal jongetjes en meisjes die zich afvroegen wat die oude taarten op hun terrein deden. Daar trokken we ons natuurlijk niks van aan, maar om half vier ging bij mij de kaars uit en ben ik 'm naar huis gesmeerd.

Zondag was een dag voor iets nieuws, mijn eerste hockeywedstrijd (aan de zijlijn!!). Tijdens training is 't altijd een beetje geiten, dus mooi om nu al die strakke gespannen bekkies van de mannen te zien. Ze moesten tegen een sterke tegenstander maar kwamen toch mooi op 1-0! Helaas konden ze de voorsprong niet vasthouden en eindigde de wedstrijd in 1-2. Balen!! Vooral de laatste paar minuten gingen ze er vol in maar 't lukte niet om nog een keer te scoren. Klote, zo wil je je seizoen natuurlijk niet openen. Vlak voor 't bieren moest ik er weer vandoor om te werken en vanochtend ging 't wekkertje alweer vroeg omdat ik college had.

Vanmiddag ben ik met mijn zus naar de launch van de nieuwe Puma horloges geweest. Was wel geinig, beetje drinken, beetje eten, beetje bijkletsen met Karel Klaver (Fatima had weer geen tijd voor me) en nieuw horloge mee naar huis natuurlijk. Nu nog ff snel een Engels briefje eruit persen en dan is 't bedtijd.

PS: voor diegenen die denken "waar gaat het over": vanaf 3 oktober ben ik weer in training, tot die tijd blijf ik jullie vervelen met andere zin en onzin!

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ja dat was leuk...lekker buiten ook. Er staan inmiddels wat foto's hier...

10:20 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home