Wat gebeurt er allemaal...

maandag, juni 19, 2006

2e baantraining achter de rug
(2e dopingcontrole ook..)

Na een paar dagen rust, daarna wandelen, power walken en rompoefeningen doen, mocht ik zaterdag mijn "come back" maken op de baan.
Na twee rondjes indribbelen, uitgebreid rekken, rompen en loopscholing mocht ik 8x60 meter lopen. Op gewone schoenen. Langzaam.

Mijn benen voelden tijdens 't inzwaaien al zoveel beter dan voor de prik, heel wonderbaarlijk!! En het lopen ging heerlijk. Vandaag mocht ik nog steeds niet hard, maar wel wat verder (2x4x80) en ook dat ging goed. Vanaf woensdag mag ik ook in snelheid op gaan bouwen.

De dopingcontroleurs houden me ondertussen scherp in de gaten. Vraag me niet waarom, maar na bagger tijden en nu een blessure was ik afgelopen vrijdag weer aan de beurt voor een "out of competition controle". Nog mazzel dat ik geen voetbal stond te kijken in de kroeg want dan had ik daar moeten plassen met de deur open.

Natuurlijk was ik net naar de wc geweest toen ze belden, dus kon ik er nog ff wat liters water ingooien en zat ik de rest van de nacht op de plee. Eerlijk gezegd snap ik weinig van deze controle, twee keer binnen drie maanden vind ik persoonlijk wat overdreven en zonde van 't geld.

Maar Wigert kwam met de enige logische verklaring:"echte toppers houden ze natuurlijk in de gaten", bedankt coach ;-)!

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Ach Annemarie, out of competition en toch gecontroleerd.
In de kroeg kun je rustig de deur van de WC openlaten. Iedereen kijkt toch naar het scherm ;-)

Het beste met je rug.

Hans

2:52 p.m.

 

Een reactie posten

<< Home