Wat gebeurt er allemaal...

zaterdag, maart 11, 2006

Estafette training

Om "de critici" (ook wel beste stuurlui aan wal genoemd ;D)maar meteen de mond te snoeren, nee, we hebben niet geoefend op de wissels vandaag. Dat gaan we wel weer eens doen als we niet half bevriezen op de baan!

Onze kaken hebben we wel stevig getraind want er moest natuurlijk ff goed worden bijgekletst. We waren vanmorgen te gast op de baan in Utrecht, lekker dicht in de buurt voor Jacqueline. Die kon er helaas niet bij zijn vandaag en volgende keer zal ze toch echt naar Papendal moeten! Het waaide iets te hard om relaxed te kunnen lopen, maar we hebben ons nog redelijk door de tempo's heen geworsteld.

Mijn benen voelden nogal zwaar doordat ik gister twee series teveel heb staan diepsquatten (blondie, ik weet het). De rest van de krachttraining bestond vooral uit sprongwerk (in circuit) en nog meer beenoefeningen, dus mijn hamstrings hadden niet zo'n zin vandaag. Maar ik heb 't weer overleefd en ga morgenochtend kijken hoe ik opsta en dan beslissen of 't handig is de duinen in te gaan of dat ik me beter nog een keer om kan draaien. (is vorige week wel erg goed bevallen!)

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Hallo, Annemarie.

Ongelooflijk dat er nauwelijks of geen reacties op je weblog in je dagboek staan. Je site is zeker de moeite waard en je prestaties misschien nog wel veel meer.
Via een kennis werd ik gewezen op jouw site

10:13 a.m.

 

Een reactie posten

<< Home